19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Köy okuluna anlamlı yardım

Nazilli’de üniversite öğrencileri ve Nazilli Okyanus Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin işbirliği ile toplanan kırtasiye ve okul malzemeleri Ağrı’nın Yanlızkonak köyünde eğitim gören 30 öğrenciye gönderildi.

Nazilli Okyanus Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile ADÜ Nazilli Sosyal Hizmetler Bölümünde okuyan iki üniversitesi öğrencisinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri yardım kampanyasında toplanan yüzlerce ilköğretim okulu kitabı, defter ve muhtelif kırtasiye malzemeleri Ağrı’nın Yanlızkonak Köyüne gönderildi.
Geleceğimizin okul ve okumaktan geçtiğini ifade eden Dernek Başkanı Ayşe Oktay “Okul ve okuma uğruna biz büyükler olarak gençlerimize gerekli tüm desteği vermek zorundayız. Unutulmamalıdır ki bugün yardımda bulunduğumuz bu çocuklar yarının cumhurbaşkanı, başbakanı, valisi, öğretmeni ve her şeyden önemlisi yarının anne ve babası olacaklar. Onlarda yeni nesiller yetiştirecek ve bu günlerini hatırlayacaklardır. Bu uğurda yapılan her çalışma, atılan her adım, Türkiye’nin geleceğini kurtarmak anlamına gelir.

Bu anlamda Ağrı’nın bir köyündeki ilköğretim okulunda okuyan 30 çocuğumuza destek olmamız için bize gelen 2 duyarlı gencimizi gönülden kutluyorum. Onların aracılığı ile bu 30 çocuğumuzun ellerinden tutacağız. Dernek olarak ilk kez yaptığımız bu çalışmanın devamını elimizden geldiğince getirmeye çalışacağız. Bu konuda bizlere destek olan Nazilli İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Oktay ve çalışma arkadaşlarına da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Dernek üyeleri ile birlikte Ağrı’ya gönderilecek olan okul malzemelerini hazırlayan İsmail Oktay, üniversite öğrencisi gençlere ve dernek üyelerine çok teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 11:02:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bir dost IP: 88.226.99.xxx Tarih : 13.01.2009 19:14:15

çokmu gerekli doğuya yardım okadar batıda yardıma muhtaç okul varken doğudakileri başımıza getirmeye calışıyorsunuz çok saçma...