19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Kursiyerlerden öğretmenlerine jest

Nazilli’de eczacı destek elemanlarına kurs veren öğretmenlere kursiyer öğrenciler tarafından öğretmenler günü nedeniyle plaket verildi. Nazilli Lisesinde kurs gören 168 kursiyer eczacı destek elemanının hazırladığı sürpriz öğretmenleri duygulandırdı. Kurs veren 6 öğretmen verilen plaketlerden dolayı duydukları memnuniyeti kelimelerle anlatamadılar.


55 Nolu Eczacı çalışanları, Nazilli, Kuyucak, Buharkent, Karacasu, Bozdoğan, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerindeki eczanelerde çalışan ve en az bir yıllık sigortası bulunan eczacı kalfalarının diploma için kurs görüyor.10 dersin yer aldığı kurslarda toplam bin 456 saat boyunca mesleki eğitim dersi alan kursiyerler beş ayrı meslek öğretmeninden ders alıyorlar. Türk Eczacılar Birliği, Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen kurslara Nazilli Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleri katılıyor.


Bu kurslarda eğitim gören eczacı destek elemanları, Nazilli Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Mehmet Yenice başkanlığında hazırladıkları 6 plaketi 24 Kasım Öğretmenler Gününde kurs öğretmenlerine sundular. Emeklerine karşılık teşekkürlerini sunan kursiyerler adına Sabri Dinç, Mustafa Kaplan, Bahtiyar Avcı, Erhan Darcan, Sedat Akdeniz ve Şakir Çaktu, Ayhan Sarıtepe, Zekeriya Arak, Ümmühan Oktay, Bahtiyar Türk, Murat Ayaz, Şakir Taşkıran isimli öğretmenlerine birer plaket vererek teşekkür ettiler. Plaketleri alan öğretmenler tek tek yaptıkları konuşmalarda çok duygulandıklarını ifade ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 18:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?