26
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Liseli Semih yasa boğdu

MÜZİK TUTKUSU SONU OLDU

Aydın'ın Nazilli ilçesinde dün akşam meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisinin kulağındaki kulaklık nedeniyle trenin geldiğini fark etmediği ortaya çıktı.

Bilindiği gibi; dün akşam saat 19.45 sıralarında Nazilli Tren Garı’nın batı çıkışında meydana gelen kazada, Denizli-Aydın seferini yapan Süleyman Karakaya idaresindeki 34008 sefer sayılı yük treni Nazilli Tren Garı’nda beraberinde getirdiği vagonları bırakıp manevra yapmak üzereyken, o anda demiryolunda yürümekte olan lise öğrencisi Semih Sevinç’e (17) çarpmıştı. Hareket halindeki lokomotifin altında kalan Şevinç, feci şekilde can vermişti.

Cesedi morga kaldırılan Nazilli Anadolu Lisesi 3’üncü sınıf öğrencisi Semih Sevinç’in ilk başta intihar etmiş olabileceği iddia edilirken, asıl gerçek bu sabah saatlerinde ortaya çıktı. Okulunda ve dershanesinde başarılı bir öğrenci olan Sevinç’in dün dershanesinde girdiği ÖSS hazırlık sınavında dershane üçüncüsü olduğunu öğrendiği ve bu nedenle çok sevinçli olduğu belirtildi.

YÜRÜYÜŞE ÇIKMAK İSTEDİ, BABAANNESİ UYARDI

Okuldan sonra akşam eve gelen ve sevincini ailesiyle paylaşan Semih Sevinç, yemeğini yedikten sonra sevinçli olması nedeniyle sık sık yürüyüşe gittiği Nazilli Tren Garı yakınındaki yürüyüş yoluna gitmek istedi. Yanına valkmenini alan ve daha evin kapısından çıkmadan kulağına kulaklığını takan Seviç’in babaannesi torununa, “Oğlum müzik sesinden gelen geçen arabaları fark etmeyeceksin. Dikkatli ol. Kulaklığı daha sonra kulağına tak, sokakta takma” diyerek uyardı.

Babaannesini uyarısını dikkate almayan Sevinç, “Ben zaten dikkatliyim. Birazda şoförler dikkatli olsun” diyerek, evinden ayrıldı. Nazilli Tren Garı’na kadar yürüyen ve yürüyüş yoluna ulaşmak için kestirme yol olan demiryolunun üzerinden geçmeyi tercih eden Sevinç, müziğin sesi nedeniyle gelen lokomotifi fark etmeyince feci şekilde can verdi.

OKULU VE AİLESİ YASA BÜRÜNDÜ

Kazanın ardından bugün sabah saatlerinde Nazilli Anadolu Lisesine gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Okul Müdürü Oktay Tanrıöver ve Sevinç’in sınıf arkadaşlarını ziyaret etti. Oldukça üzgün görünen öğrencilerle uzun süre sohbet eden Ercan, öğrencileri olayın şokundan kurtulmaları için motive etmeye çalıştı

.Ercan ve Okul Müdürü Tanrıöver daha sonra Sevinç’in evine giderek Mehmet-Özlem Sevinç çiftçine taziye dileklerini ilettiler. Ziyarette oldukça bitkin oldukları gözlenen aile üyeleri de, kendilerini yalnız bırakmadıkları için Ercan ve Tanrıöver’e teşekkür ettiler.
 

MÜZİK TUTKUSU SONU OLDU
MÜZİK TUTKUSU SONU OLDU
MÜZİK TUTKUSU SONU OLDU
MÜZİK TUTKUSU SONU OLDU
MÜZİK TUTKUSU SONU OLDU
MÜZİK TUTKUSU SONU OLDU
MÜZİK TUTKUSU SONU OLDU
MÜZİK TUTKUSU SONU OLDU
MÜZİK TUTKUSU SONU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 16:37:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?