19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

MHP'de yönetim güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli İlçe Teşkilatı’nda dün yapılan 9. Olağan Genel Kurulda Rafet Şentürk başkanlığındaki mevcut yönetim güven tazeledi.

Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen MHP Nazilli 9. Olağan Kongresi’ne MHP Aydın Milletvekilleri Ertuğrul Kumcuoğlu, Ali Uzunırmak, Recep Taner, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP İl Başkanı Hasan Muti, kongre delegeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşan MHP Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk, Nazilli’de varılan bu başarıda herkesin emeği olduğunu ifade ederek “Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Teşkilatı Olarak Türkiye genelindeki başarımızla sizlerin desteği sayesinde başarılı örnek ilçe olmaktan gurur duyuyor ve hepinize teşekkür ediyorum. Bundan üç yıl önceki konuşmamda önümüzdeki seçimlerde MHP Nazilli İlçe Teşkilatını birinci parti yapıp belediye başkanlığını alacağımızın sözünü vermiştik. Bunun için bugüne kadar birlikte çalıştığımız tüm dava arkadaşlarımıza, kadın kollarımıza, ülkü ocaklarımıza ve çok değerli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a, il genel meclis üyesi arkadaşlarımıza ve siz değerli dava arkadaşlarımız çok ediyorum. Bu ulaşılan zafer benim değil teşkilatımızın zaferidir. Milliyetçi Hareket Partisinde kongreler yarış yeri değildir. Bir araya gelme, bir olma beraber olma yeridir. Seçim bir vesiledir, sonuç ise hepimizin sonucudur” dedi.

Milletvekilli Ali Uzunırmak da, “Nazilli’de Türkiye’nin Başbakanlığına eş değerde bir zafer elde ettik. Bu güne kadar birçok belediyede çözüme ortak olma şansı elde edemediğimiz bu şansımızı Nazilli’de elde ettiğimizden ve vatandaşımıza hizmet edeceğimizden dolayı çok hepimiz çok mutluyuz” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Hasan Muti’nin başkanlığında oluşturulan ve Sultanhisar İlçe Başkanı Fazıl Törün, Karacasu İlçe Başkanı Hüseyin Özen, İl Sekreteri Anıl Pehlivan’ın divan üyeliğini yaptığı kongrede 401 delege oy kullanırken; tek liste ile gidilen seçimde mevcut ilçe başkanı Rafet Şentürk’ün hazırladığı liste göreve seçilirken, güven tazelemiş oldu.

Rafet Şentürk başkanlığındaki yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: Arif Şentürk, İbrahim Ayan, Zihni Gırep, Ersin Aksoy, Hasan Eren, Cüneyt Korkmaz, Ayhan Kabalar, Zekeriya Cabbar, Habip Değer, Emel Erturan, Hüseyin Akdeniz, Necati Akbaş, Haluk Öztürk, Bülent Çam.

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 13:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?