31
Mayıs
2024
Cuma
NAZİLLİ - AYDIN

MHP'li kadınlar seçim startını verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli İlçe Kadın Kolları Teşkilatı yerel seçim startını verdi. Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Ertuğrul Kumcuoğlu ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Odabaşı’nın da katıldığı bir gece düzenleyen kadın kolları üyeleri ve partililer gece boyunca doyasıya eğlendiler. Geceye konuk olarak katılan genç sanatçı Yıldırım Yıldızdoğan, verilen yerel seçim startının coşkulu bir şekilde geçmesini sağladı.


Gecede konuşan MHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Odabaşı, Nazilli’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Odabaşı; “Yerel seçimlerde kadın ve erkek demeden hep birlikte çok çalışacağız. Özellikle bizlere daha fazla görev düştüğü bilincinde olarak gerekirse her kapıyı tek tek çalarak partimize destek isteyeceğiz. Nazilli bizler için çok önemli ve çok değerlidir. Sizlerin bu konuda gereken her şeyi yapacağına inancım tamdır. Yerel seçim çalışmalarımızın startını verirken memleketimiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Nazilli Belediye Tiyatro Salonunda düzenlenen etkinliği organize eden MHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, aynı zamanda yerel seçim startı vermenin heyecanını da birlikte yaşadı. Gecede milletvekilleri, partiler, çevre ilçe ve beldelerden gelen çok sayıda MHP’li de doyasıya eğlendi. Efe ekibinin gösterisi ve genç sanatçı Yıldırım Yıldızdoğan’ın konseri ise geceye renk kattı. Birbirinden güzel eserlerini ve sevilen parçaları seslendiren Yıldızdoğan, partililerle birlikte birçok şarkıyı beraber söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 16:14:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?