20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Minik dualar konseri

Nazilli Belediyesi; 2. Geleneksel Ramazan Eğlencelerinin ikinci gününde ünü Türkiye dışına taşan “Minik Dualar” gurubunu konuk etti. 11 kişilik gurubun 8 üyesinin katıldığı Ramazan eğlencesinde minikleri izlemek üzere Nazilli halkı Sümerpark’taki konser alanına akın etti.. Yaklaşık 2 saat süren konserler boyunca sevgi seline uğrayan minik sanatçılar, yaşıtları tarafından hem şarkılarına eşlik edildi hem de bol bol alkışlandı.


Sümerpark’ta dün gerçekleşen konserde miniklerin hayranlarının birçoğu iftarını sahne önünde açtı. Konser saatinin gelmesini bekleyemeyen büyükler kadar küçük çocuklar, miniklerin provalarını baştan sona izledi. Guruptaki çocuklarla fotoğraf çektirmek ve tanışmak isteyen çocuklar zaman zaman aşırı şekilde hayranlıklarını belirttiler. Gece saat 22.00’de başlayan “Minik Dualar” konseri Aslıhan Erkişi tarafından yönetildi. “Teşekkür ederim Allah'ım, Seni çok seviyorum Allah'ım” gibi birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede miniklere tün Nazilli halkı eşlik etti. Yalın ve samimi iki cümle ile büyüklerin bir türlü dile getirip ifade edemediği şükrü ve sevgiyi çocuk saflığıyla ifade eden minikler geceye katılanları mest etti. Sadece çocuklar değil, anne-babalar da Minik Dualar Grubu'nu dinlemekten mutlu oldu. Minik Dualar Grubu, Teşekkür Ederim Allah'ım 2 albümünden de eserler seslendirerek unutmaya başladığımız değerleri hatırlattı ve çocuklarımızın diline yeni dualar doladı. Oruç, namaz, hac duaları, birlik duası, şehit duası, Efendimizin doğuşunu anlatan dua gibi bütün eserler dinleyenlerin diline yerleşerek unutulmaz bir gece yaşandı. Minik Duaları izlemek için gelenlerin başında yer alan Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız ile Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Hüseyin Ulukaraağaç ve davetliler minikleri bol bol alkışladı.
Etkin hakkında bilgiler veren Belediye Başkan Aytekin Kaplan, Nazilli halkının Ramazan ayında eğlenmeye ve dinlenmeye hakkı olduğunu ifade ederek, “Nazilli’miz için kazandırdığımız bu Sümerpark’ta tüm halkımızın rahatlıkla gezmesi, eğlenmesi ve dinlenmesi için elimizden ne geliyorsa yaptık. Yeşil alanların artması ve daha güzel bir şehir havasına bürünmesi açısından kim ne düşünüyorsa düşünsün, ben şahsım olarak halkımın eğlenmesi ve dinlenmesi için ne gerekiyorsa yapacağım. Geçen yıl yaptığımız Ramazan Eğlenceleri halkımız tarafından çok beğenildi. Bu yıl ise etkinlikleri daha da geliştirerek bir panayır havasına döndürdük. Her gece ayrı bir gösterinin yer aldığı etkinliklerimizi izlemek ve yaşamak için tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 15:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?