17
Haziran
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Muzaffer Taşkın’la yollar ayrıldı

NAZİLLİ BELEDİYESPOR, MUZAFFER TAŞKIN’LA YOLLARI AYIRDI

Spor Toto 3. lig 1. grupta yer alan Nazilli Belediyespor, transfer çalışmalarının yanı sıra bazı futbolcularıyla da yolunu ayırmaya devam ediyor.

Siyah-Beyazlı ekipte son olarak orta saha oyuncusu Muzaffer Taşkın’ı gönderen yönetim, ara transfer döneminde çok sayıda oyuncusuyla da sözleşmelerini feshetti. Transfer döneminde 7 oyuncuyu renklerine bağlayan Nazilli Belediyespor, 10 oyuncusunu da gönderdi.

Kadrosunda köklü değişim yaptıklarına değinen Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu; “Geçtiğimiz yıl kadromuza kattığımız ve kendisinden çok yarar gördüğümüz Muzaffer, yaş ve askerlik probleminden dolayı bizden ayrılmak istedi. Ara transfer döneminde yaptığımız verimli transferlerimizin ardından 2. Ligde bir kulübe gitmek istediğini belirtti. Teknik heyet ve yönetimimizin görüşleri de alındıktan sonra bu oyuncuyla yolarımızı ayırdık. Kendisine Nazilli camiası olarak futbol hayatında başarılar dileriz” dedi.

Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılan orta saha oyuncusu Muzaffer Taşkın’ın kısa süre içerisinde 2. lig takımlarından Adana Demirspor’la anlaştığı öğrenildi. Muzaffer’in göstereceği iyi performans ile uzun yılar forma giymeyi planladığını ve takımını Bank Asya Ligine taşımak için çok çalışacağını ifade ettiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 17:10:00
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 17:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?