18
Mayıs
2024
Cumartesi
NAZİLLİ - AYDIN

Naamus meselesi yüzünden 2 kişi öldü

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde namus meselesi yüzünden çıkan tartışmada, 2 kişi pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Yiğiter Topsakal’a ait kahvehanede meydana geldi. Ramazan Deveci, emniyetten emekli gece bekçisi Hüseyin Dündar (56) ve Almanya’dan kesin dönüş yapan kahvehane sahibi Yiğiter Topsakal (56) ile kahvehane içinde namus meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

Eskiden de çok iyi arkadaş olan, daha sonra araları açılan şahıslar arasındaki tartışma kısa sürede büyüdü. Karşılıklı küfürleşmeye kadar varan kavganın ardından Ramazan Deveci kahvehaneden çıkıp gitti. Diğer iki şahıs ise oyun oynamayı sürdürdü. Ancak Ramazan Deveci, Dörtyol’da bulunan evinden pompalı tüfeğini alarak tekrar kahvehaneye geldi. Tartıştığı Hüseyin Dündar ve Yiğiter Topsakal’ın karşısına dikilen Deveci, şahısların üzerine kurşun yağdırdı. Dündar ve Topsakal, kahvehanedekiler tarafından yakındaki SSK Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen iki şahıs da kurtarılamadı.

Olaya el koyan Nazilli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ve Cinayet Masası ekipleri, Ramazan Deveci’yi evinde yakaladı. Evde yapılan aramalarda ise, suç aleti pompalı tüfek ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

AYDIN (İHA) -
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 10:57:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?