19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli Belediye Çakır'la yollarını ayırdı

TFF 3. Lig 2. Klasman Gurubu takımlarından Nazilli Belediyespor yönetimi; Teknik Direktör Zeki Çakır ve 3 futbolcu ile yolları ayırdı.

İkinci yarıya grupta lider olarak başlayan Nazilli Belediyespor, oynanan son 4 lig karşılaşmasından 3’ünün kaybedilmesinin ardından yönetim kadroda revizyona gitme kararı aldı. Nazilli Belediyespor’da gerçekleşen yönetim kurulu toplantısının ardından bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Nurettin Özkat, Teknik Direktör Zeki Çakır ile sözleşmeleri karşılıklı feshedildiği; futbolculardan kaleci Mutlu Köktaş, orta saha oyuncusu Fırat Akyıl ve forvet Oyuncusu Baha Çörüz’ün de süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Nazilli Belediyespor yönetimin aldığı kararları kamuoyuna duyuran Nurettin Özkat, açıklamasında; “Nazilli Belediyespor lider olarak başladığı ve büyük bir iddia ile sürdürdüğü play off ümidini tehlikeye düşürdü. Bunda da sebep oynanan maçlarda bazı futbolcularımızın olumsuz davranışları ve teknik yönetimimizin zamanında müdahale etmemesidir. Nazilli Belediyespor lider olarak sürdürdüğü ligde en güçlü takımlardan biri olarak ayağına kadar gelen Play off fırsatını tepmemelidir. Son iki maçta aldığımız Aydınspor ve Balıkesirspor yenilgilerinin ardından futbolcularımızın kan kaybettiğini gördük. Bu nedenle Nazilli Belediyespor Yönetimi olarak Teknik Direktör Zeki Çakır ile yaptığımız özel görüşmede karşılıklı olarak sözleşmemizi feshetme kararı aldık. Bu kararla birlikte takımdaki uyumsuz davranışları nedeniyle Kaleci Mutlu Köktaş, Orta Saha Oyuncusu Fırat Akyıl ve Forvet Oyuncusu Baha Çörüz’ü de süresiz kadro dışı bıraktık. Aldığımız bu kararlar Nazilli Belediyespor’un geleceği açısından çok önemli olduğuna inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR VE 5 FUTBOLCU İLE ANLAŞMA YAPILIYOR
Öte yandan yapılan diğer açıklamada yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Nazilli Belediyespor Yönetimi eski Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Erhan Özalp ile büyük oranda anlaşmaya vardıkları öğrenildi. Özalp ile anlaşmayı kesin gözü ile bakan yönetim 5 yeni futbolcu ile de anlaşılmak üzere olduğu öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 21:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?