25
Mayıs
2024
Cumartesi
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli Belediyespor Zora'a emanet

NAZİLLİ BELEDİYESPOR’DA ‘ZORA’ DÖNEMİ

TFF 3. Lig 2. Klasman Gurup takımlarından Nazilli Belediyespor, Teknik Direktör Murat Gürkan Zora ile 1,5 yıllık anlaşma yaptı.

Nazilli Belediyespor yönetimi dün akşam yapılan olağanüstü toplantının ardından teknik Direktör Ahmet Kılıç ile yollarını ayırırken; Kılıç’tan boşalan bu göreve Murat Gürkan Zora getirildi. Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde Zora, kendini 1,5 yıllığına Siyah Beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Nazilli Belediyespor Başkanı Engin Topçu, yola yeni Teknik Direktör Murat Gürkan Zora ile devam edeceklerini söyleyerek, “Yönetim kurulumuzla acil olarak yaptığımız 3 saatlik toplantı sonucunda takıma yeni ve taze kan getirmesi amacıyla Teknik Direktör Ahmet Kılıç ile yolları ayırma kararı aldık. Sorumlu veya sorumlular olarak düşünmedik. Fakat Nazilli Belediyespor’un hedeflerinden uzaklaştığını gördüğümüz noktada yapabileceğimizin en iyisi bu olduğuna inandık ve uyguladık. Talihsiz bir sezon yaşıyoruz. Nazilli Belediyespor hak ettiği yerde değil. Çok puan kaybettik ve geride 14 maçımız kaldı. Yeni hocamız ile üzerimizdeki şansızlığı kırmak ve tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmak istiyoruz” dedi.

Nazilli Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Murat Gürkan Zora ise, Nazilli Belediyespor takımının kaliteli bir ekip olduğuna dikkat çekerek, “Pazar günü sahamızda oynayacağımız Ispartaspor maçı ile birlikte yükselişe geçeceğiz” diye konuştu.

Bilindiği gibi; Teknik Direktör Murat Gürkan Zora, Aydınspor, Ispartaspor ve son olarak Torbalıspor’u çalıştırmıştı. Zora, imza töreninin ardından takımla birlikte ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR’DA ‘ZORA’ DÖNEMİ
NAZİLLİ BELEDİYESPOR’DA ‘ZORA’ DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 17:25:03
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 12:13:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?