19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli Belediyespor'a prim dopingi

TTF 3. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Nazilli Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Torbalı Belediyespor maçı öncesi kampa girecek.

Nazilli Belediyespor yönetimi, son haftalarda oynan kötü futbol ve alınan istikrarsız sonuçlar nedeniyle hafta sonu oynanacak Torbalı Belediyespor maçı hazırlıklarını Sultanhisar Nysa Otelde sürdürme kararı aldı. Cuma günü sabah idmanının ardından kamp alanına geçecek olan Siyah-Beyazlı futbolcular, maç saatine kadar kampta kalacak.

Kendi sahalarında oynayacakları bu maçta mutlaka 3 puan elde etmek istediklerini açıklayan Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Nurettin Özkat, “Bu hafta sonu sahamızda konuk edeceğimiz Torbalı Belediyespor takımı karşısında galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Alacağımız bu galibiyet 6 puan değerinde olacak. Bu nedenle hem kötü gidişimize bir dur demek hem de kendi sahamızda yaşadığımız uğursuzluğu atarak taraftarımıza galibiyet sevinci yaşatmak istiyoruz. Torbalı Belediyespor maçında daha önceden sakat olan Ahmet ve İbrahim forma giyecek. Şu anda cezalı oyuncumuz yok. Tam kadro ve galibiyet hırsı ile bilenmiş bir Nazilli Belediyespor takımı hazır bekliyor olacak” dedi.

PRİM İKİ KATINA ÇIKTI
Galibiyet pirimini iki katına çıkarttıklarını ifade eden Özkat, “İç sahamızda aldığımız yenilgiler nedeniyle futbolcularımızın motivasyonunu sağlamak için galibiyet pirimlerini iki katına çıkarttık. Şu anda oyuncularımızın pirim alacağı bulunmamaktadır. Süresiz kadro dışı bıraktığımız futbolcumuz Fırat ise olumsuz davranışları ile birlikte gizlice başka takımlarla görüştüğü tespit edildiği için sözleşmesi fesh edilecektir. Bizim sözleşmesini bir yıl daha uzatıp kendisini kazanmak istememize rağmen halen olumsuz ve etik olmayan davranışlar sergilemektedir. Yönetim olarak bu futbolcumuz ile yollarımızı ayıracağız” diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 23:32:07
Güncelleme :10 Nisan 2009 Cuma 01:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?