19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli CHP kenetlendi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Nazilli İlçe Örgütü Şubat ayı olağan örgüt toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya katılan aday adayları Erhan Algan ve Cavit Yenipazarlı, adayları Feyzullah Erkut etrafında tek yumruk olduklarını gösterdi. CHP Nazilli İlçe örgütünce her ayın ilk Pazar günü yapılan Şubat ayı örgüt toplantısı gerçekleştirildi. Büyük bir katılımla gerçekleştirilen örgüt toplantısı birlik ve beraberlik gösterisine sahne oldu.

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Feyzullah Erkut, aday adayları Cavit Yenipazarlı, Erhan Algan, Pirlibey Belediye Başkan Adayı Hüseyin Horasan, İsabeyli Belediye Başkan Adayı Seyfi Dikyar ile yüzlerce partili toplantıda hazır bulundu.

CHP Nazilli İlçe Başkanı Atila Talay, birkaç aydır süregelen aday adaylığı sürecinin birkaç gün önce tamamlandığının altını çizerek “Arkadaşlar Nazilli’mizin Belediye Başkanı olarak şimdiden değerlendirdiğimiz adayımız Feyzullah Erkut’u kutluyorum. Toplantıya gösterilen ilgiden dolayı da Nazilli’de 15 yıl aradan sonra Belediye başkanlığını kazanacağımıza inanıyorum. Örgütümüzde de bu inancı gördüğümü, hissettiğimi belirtmek istiyorum. 30 Mart sabahında zafer bizim ve Nazilli Halkınındır. Buradaki birlik ve beraberliği hiçbir güç yıkamayacaktır” dedi.

İlçe Başkanı Atila Talay, yalnızca Nazilli’de değil İsabeyli ve Pirlibey’de de belediye başkanlıklarını kazanacaklarını, Nazilli’de üçte üç yapacaklarını dile getirdi. Pirlibey ve İsabeyli Belediye Başkan adaylarına söz verdi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 14:02:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasemin ekimci IP: 78.172.250.xxx Tarih : 17.02.2009 21:55:11

feyzullah erkutu tebrik ediyorum,yürekten kutluyorum.nazillinin böyle kendine güvenen bir adaya ihtiyacı vardı.yolun açık olsun feyzullah abi.bu uzun ve yorucu yolda yanındayız".allah yardımcımız olsun.seçimlerde inşallah kazanırsın.mutlu haberler alman dileğiyle...