19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli-Denizli yolunda trafik kazası

Aydın-Denizli Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi ağır yaralandı. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada Aydın-Denizli yolu bir süre trafiğe kapandı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Kaza akşam saat 20.00 sıralarında Nazilli ilçesine 3 kilometre mesafedeki Mergen Çayı Köprüsü yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre yola kontrolsüz çıktığı iddia edilen Doktor Hamdi Acun (42) yönetimindeki 09 NH 940 plakalı araçla Aydın'dan denizli istikametine gitmekte olan İsmail Döngel (42) yönetimindeki 31 F 0299 plakalı araç çarpıştı. İki sürücünün de ağır yaralandığı kazada yaralılar Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada İsmail Döngel hayatını kaybederken Doktor Hamdi Acun'un ise yoğun bakım servisine alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.


Kaza sonucu her iki araç da hurdaya dönerken Aydın-Denizli karayolu bir süre trafiğe kapandı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 04:52:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?