19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli'de anlamlı kampanya

Nazilli İlçesi’nde fıstıkçamı ağaçlandırma seferberliği başlatıldı. Kaymakam Salih Keser ile birlikte Orman İşletme Müdürü Necat Demirsu ve Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, belediye önünde vatandaşlara 2 bin 500 fıstık çamı fidanı dağıttı.

 Etkinlik Nazilli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde de devam etti. Yetkililer okulda öğrencilere bin adet fıstıkçamı fidanı hediye ederek, büyütmelerini istedi.

Nazilli Kaymakamı Salih Keser, Nazilli’de ’Yeni Yıla bir ağaç dikerek girelim’ sloganı ile bir kampanya başlattıklarını belirterek, "Bu kampanyada halkımıza bin 500 çam fidanı, öğrencilerimize de bin adet fidan hediye ettik. Bu kampanyanın ses getireceğine inanıyoruz. Vatandaşlarımız bulundukları bölgelerde bu çam fidanlarını dikecekler. İsteyenler Orman İşletme Müdürlüğümüze başvurmak suretiyle fidanlarını alabileceklerdir" dedi.

Nazilli Orman İşletme Müdürü Necat Demirsu da, vatandaşlardan bol bol ağaç dikmelerini, dikilen ağaçları korumalarını istedi. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ise, amaçlarının öğrencilere ağaç ve orman sevgisini aşılamak olduğunu ifade etti.

Nazilli-İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 10:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?