18
Mayıs
2024
Cumartesi
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli'de anlamlı yılbaşı kutlaması

Milletvekili Ahmet Ertürk, eşi ile birlikte, İsabeyli Beldesi’nde bulunan 80. Yıl Kız Yetiştirme Yurdu’nu ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nu ziyaret etti. Ziyarete, Nazilli Kaymakamı Salih Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, İlçe Emniyet Müdürü Gürsel Fırat ve Aydın Sosyal Hizmetler Müdürü Bilal Cenet de eşleri ile birlikte katıldı.

Milletvekili Ertürk, yaptığı konuşmada, "Şu anda dünyanın en mutlu insanı benim. Çünkü bu çatı altında barınan 98 çocuğumuzun arasında yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, onların anaları da babaları da bizleriz. Onlara sahip çıkmak ve en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak, en iyi şekilde topluma kazandırmak hepimizin görevi. Onları yalnız bırakmamalıyız. Sürekli olarak onlarla içiçe olmalıyız"dedi.

Nazilli Kaymakamı Salih Keser de, "Büyük uğraşılar sonucunda Nazillimiz’e kazandırdığımız bu kuruluşlarımızda toplam 98 çocuğumuz barınmaktadır. Burası iki bölümden oluşmaktadır. Kız Yetiştirme Yurdumuz 32, Çocuk Esirgeme Kurumu bölümümüz ise 60 öğrenci kapasitelidir. Şu anda burada kapasitenin üzerinde çocuğumuz barınmaktadır. 10 Şubat 2004 günü çocuk kabulüne başlayan kuruluşumuz, 2004-2005 öğretim yılı başlangıcında tam kapasiteye ulaşmıştır. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan Tüm Nazillili hayırsever vatandaşlarımıza, kuruluşlarımıza, iş adamlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor ve yardımlarının devamını diliyoruz" dedi.

ŞANSER UÇAR AYDIN (İHA) -
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2005 Pazar 09:17:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?