20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli'de bilgi yarışması

Nazilli Nahit Menteşe Anadolu Kız Teknik Lisesi, Anadolu Kız Meslek ve Kız meslek Lisesi, geleneksel hale getirdiği 9. sınıflar arası bilgi kültür yarışması yapıldı.

Nazilli Kapalı Spor Salonunda yapılan, okul öğrencileri ile velilerin izlediği bilgi yarışmasında 9 Bilgisayar sınıfı öğrencileri ek sorularda birinciliği kazandı.


Bütün okul öğrencilerinin ve velilerin ilgi içinde izlediği geleneksel bilgi yarışmasında büyük çekişme yaşandı. Kendilerine yöneltilen 20 soru sonunda aynı sayıda doğru cevap veren 9 Anadolu Teknik Bilgisayar Sınıfı ile 9 Bilgisayar Sınıfı yarışmacılarına eşitliği bozmak için yedek sorular yöneltildi. Yedek sorularda eşitliği bozarak 170 puanla birinci olan 9 Bilgisayar sınıfı büyük sevinç yaşadı. Kupalarını Okul Müdürü Serpil Şahbudak’tan alan şampiyon öğrencilerin sevincine sınıf arkadaşları da ortak oldu. Yarışmanın ardından okulun kız çiftetelli ekibi ile uygulamalı anasınıfı Kafkas ekibi sunduğu gösterileri ile yarışmaya ayrı bir renk katarak büyük alkış aldılar.
Okul Müdürü Şahbudak öğrencilerinin bilgilerini ölçmek ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla her yıl geleneksel hale getirdikleri bu bilgi yarışmalarını yaptıklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 04:04:47
Güncelleme :6 Nisan 2008 Pazar 20:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?