17
Haziran
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli'de büyük coşku

Spor Toto 3. Lig'de şampiyon olan ve 5 yıl sonra 2.Lig'e yükselen Nazilli Belediyespor, şampiyonluğu 6 bin taraftarın da katıldığı Şehir Stadı'nda törenle kutlarken, ilçe siyah-beyazlı renklere büründü.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kutlamalar Nazilli Belediyesi Mehter Takımı'nın 20 dakikalık yaptığı gösteriyle devam etti. Kulüp Başkanı Ahmet Vahit Aysan ve 45 kişilik yönetim stadın ortasına kurulan sahneye davet edildi. Ardından futbolcular ve teknik heyet sahneye çağırıldı. Siyah-beyazlı takımın madalyaları Belediye Başkan Haluk Alıcık tarafından takılırken, şampiyonluk kupası Başkan Alıcık ve Kaymakam Mehmet Okur tarafından takım kaptanı Hakan'a teslim edildi. Bu andan itibaren büyük bir sevinç yaşayan başta futbolcular, tüm yöneticiler ve teknik heyet taraftarlar tarafından alkışlandı. Binlerce Siyah beyaz balon, havai fişek ve meşaleler eşliğinde gökyüzüne salındı. Futbolcular kupayla birlikte stadı dolaşarak tribünleri selamladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Zeynep Dizdar ve Yusuf Güney stadı dolduran taraftarları coşturdu. Aydın AK Parti Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve 100 engelli vatandaş da kutlamaları izledi.

"BAŞARI BİZLERİ TEŞVİK EDİYOR"

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı A.Vahit Aysan, taraftarlara ve Nazilli Halkına teşekkür ederek, haklı mutluluğu yaşadıklarını ifade etti. Aysan; "Bu tür başarıları alkışlarız. Spor dalında ve birçok alanda gösterdiğimiz başarılar hem bizler için bir alışkanlık, hem de başarıyla giden yolda bizleri teşvik etmiştir. Hedefimiz her alanda öncü görevini üstelenmek, ilklere imza atmaktır. Sporun centilmenlik çerçevesinde, dostluğu, barışı ve kardeşliği bünyesinde barındırdığının bilincindeyiz. Herkesi kutluyorum" dedi.

"HEDEF BANK ASYA"

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise 2. Lig'de de şampiyonluğa oynayan bir ekip yaratacaklarının müjdesini verdi. Alıcık, şöyle konuştu: "İyi günde kötü günde, yağmur ve çamur demeden takıma destek olan taraftarlar bugün bizim günümüz, bu sevinç hepimizin. Bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Mutluluğunu da sonuna kadar yaşayacağız. Takımı, teknik heyeti kutluyorum. İstatistikleri altüst eden takımımızı tebrik ediyorum. Bu büyük gururda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Takımda 8 altyapı oyuncumuzun olması da sevincimizi katlamaktadır. Kulüp başkanından, çaycımıza ve basınımıza kadar herkese teşekkür ediyorum. Kemik kadromuzu koruyarak yapacağımız iyi takviyelerle 2. Lig'de de başarılı bir ekip yaratacağız. Bank Asya 1. Lig'e takımı birlikte taşıyacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2012 Pazartesi 18:41:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?