19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli'de cinayet

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, çek senet tahsilatı yapmak ve haraç almak suçlarından sabıkalı bir kişi, arkadaşlarıyla içki alemi yaptığı ormanlık alanda tüfekle vurularak öldürüldü.
Olay akşam saat 19.20 sıralarında Nazilli Pınarbaşı Mahallesi Topandağ bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nazilli ve çevre ilçelerde organize suçlar kapsamında haraç almak, çek ve senet tahsil etmek suçlarından sabıkalı çete lideri Mehmet Ali Danyeri, 4 arkadaşıyla birlikte Topandağ bölgesinde ormanlık alanda içki alemi yaptıkları sırada, daha önceden aralarında para konusunda husumet bulunduğu iddia edilen, Süleyman Hazar ve oğlu Özcan Hazar tarafından tüfekle 3 el ateş edilerek öldürüldü. Danyeri olay yerinde hayatını kaybederken, Süleyman Hazar ve oğlu Özcan Hazar geldikleri araçla olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdiler.
Olaydan sonra Nazilli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ve Cinayet Masası ekipleri zanlıları yakalamak için çalışmalara başlarken, ekiplerden olayla ilgili bilgi alan Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Gürsel Fırat, "Olayın failleri kısa sürede yakalanacaktır. Bugüne kadar hiçbir olay faili meçhul kalmamıştır. Ekiplerimizin çalışmaları sürmektedir" diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
AYDIN - İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2004 Salı 00:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?