30
Mayıs
2024
Perşembe
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli'de galibiyet sevinci

TFF 3.Lig 2. Gurup takımlarından olan Nazilli Belediyespor, hafta sonu evinde ilk kez oynadığı ligin 2. haftasındaki maçta Torbalıspor’u farklı yenerek Menemenspor yenilgisini unutturdu. Hakkı Aslan’ın istifasının ardından Teknik Direktörsüz çalışan ve sahaya çıkarak hakkıyla 3 puanı koparan Nazilli Belediyespor’u taraftarı da yalnız bırakmayarak destek oldu.


Nazilli Belediyespor, sezonun ilk maçında aldığı Menemenspor mağlubiyeti ile Teknik Direktörleri Hakkı Aslan’ın istifasından sonra Torbalıspor karşısında alacağı sonuç çok önemliydi. Siyah-beyazlılar rakiplerini 3-1 yenerek hem özgüvenlerini kazandılar hem de ilerisi için umut verdiler. Nazilli Belediyesporda geçen yıldaki kadrosunda bulunan 7 oyuncusu yoktu. Bugün sahaya çıkan 11 futbolcu galibiyete kilitlenmiş gibi mücadele ettiler. Nazilli Belediyespor attığı golün en az üç mislini şansızlık eseri gole çeviremedi. 20 saniye içersinde arka arkaya Serdar’ın, Baha’nın ve Nizamettin’in şutlarının direkten dönmesi tam bir şanssızlıktı. Nazilli Belediyespor topu yere indirdiği andan itibaren oyunun mutlak hakimi idi. Serdar, topla her buluşmasında tek başına maçın sonucunu değiştirebilecek bir oyuncu olduğunu gösterdi. Baha ise geçen yıldan farklı, çok istekliydi. Serdar ile tam uyumlu bir ikili oluşturdu.


Nizamettin’in de sık sık ataklara katılması, Nazili Belediyesporun hücum gücünü arttırdı. Yüksel’de orta sahanın beyni olduğunu ortaya koyduğu futbolla gösterdi. Nazilli Belediyespor, takım olarak bir makine düzeninde çalıştı ve hak ettiği bir galibiyeti aldı.


Torbalı sporun iki tehlikeli adamı Adnan ve Yasin’in tehlikeli ataklarını Mutlu tecrübesi ile kontrol altında tuttu. Futbolcular taraftarlarına umut verirken takımın başında sahaya çıkan Nazilli Belediyesporun eski futbolcularından Orhan İbiş ve Gürhan Sönmez, taraftarlardan ve yönetimden tam not aldılar.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 15:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?