18
Mayıs
2024
Cumartesi
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli'de yankesiciler güvenlik kamerasına yakalandı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde meydana geldiği bildirilen olayda, iki yankesici hastanenin güvenlik kameraları sayesinde yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Nazilli Devlet Hastanesi'ne hastalığı nedeniyle muayene için gelen Süleyman Altıntaş isimli şahıs, muayene olacağı poliklinik için sıra numarası aldıktan sonra, sırasını beklemekte iken yanına yaklaşan Gülcan Çatallar ve İlknur Külaş isimli iki yankesici kadın, kalabalıktan istifade ederek, hasta şahsın cebinden cüzdanını çalarak kayıplara karıştı.
Durumu fark eden Süleyman Altıntaş, olayı polise bildirdi. Olaya el koyan polis ekipleri, hastanede bulunan güvenlik kameralarından da istifade ederek, yankesicileri yakaladı. Yapılan sorgulama sonucunda, Gülcan Çatallar ve İlknur Külaş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
AYDIN - İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2004 Salı 20:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
asım ertürk IP: 88.253.147.xxx Tarih : 13.05.2008 11:05:56

bazı çürük meyveler sağlamların arasına karışmaya görsün kötü olan şey çabuk bulaşır hastalık gibi virüs gibi tabi bu nazilli olur istanbul olur farketmiyorböyle insanların ayıklanıp asistesi yada imhası söz konusu olma şansı yükseltilmelidir