19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Nazilli'nin sorunları masaya yatırılıyor

Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler’in makamında yapılan görüşmeye, Milletvekili Ertürk’ün yanı sıra DYP İlçe Başkanı Mustafa Acar ve yönetim kurulu üyeleri, AKP İlçe Başkanı Ali Ertürk, her iki partinin belediye ve il genel meclisi üyeleri, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Mehmet Gacar ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Tacettin Pirinç de katıldı.

Belediye Başkanı Ergüler, AKP Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk’e özellikle Nazilli Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler vererek, "Nazilli’ye modern bir organize sanayi bölgesi kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Organize sanayi bölgesi kurma çalışmalarını iki ayrı etaba böldük. Bugüne kadar toplam 700 dönüm yeri istimlak ettik. Ancak ilk etapta 200 dönümlük bir yerin daha istimlak edilmesi gerekiyor. Bunun için Ankara’dan 500 milyar liralık ödenek sağlanması lazım. Kamulaştırma çalışmaları, bu ödenek gelirse tamamlanacak. El ele vererek bu sorunu çözmemiz gerekiyor" dedi.

Milletvekili Ertürk ise, Başkan Ergüler’i Ankara’ya davet ederek, "TBMM açıldıktan sonra Nazilli Belediye Başkanımız Esat Ergüler ile birlikte Ankara’da biraraya gelip, bu sorunu bakanlıklar nezdinde çözmeye çalışacağız. Hükümet olarak ne gerekiyorsa yapmaya, elimizden gelen her türlü yardım ve çabayı sarf etmeye hazırız" diye konuştu.

iha-nazilli
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2004 Cuma 12:19:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?