27
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

NTO üyelerine kredi imkanı

Nazilli Ticaret Odası ile Ziraat Bankası arasında oda üyelerine ödeme kolaylığı sağlayacak bir kredi protokolü imzaladı.
 

Ticari ekonomiye destek amacıyla Nazilli Ticaret Odası ile gerçekleştirdiği protokol ile oda üyelerine ödeme kolaylı paketi getirdi. Nazilli Ticaret odasında buluşan Ziraat Bankası Denizli Bölge Baş Müdürü Necmi Demir, Denizli Bölge Kredi Müdürü İsmail Mandacı, Denizli Bölge İstihbarat Müdürü Oğuzhan Saraçoğlu, Nazilli Şube Müdürü Nevzat Şensoy, Nazilli Şube Yönetmeni Kenan Özfidan, Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç ve Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Enes Öğünçlü kredi protokolünü karşılıklı olarak imzaladı.


İmza töreninde konuşan Ziraat Bankası Denizli Bölge Baş Müdürü Nemci Demir, bahar müjdesi olarak açıkladıkları kampanyadan Nazilli Ticaret Odası Üyelerinin de yararlanacağını ifade ederek “Bankamız, bahar müjdesi olarak tüm kredi türlerinde ödeme kolaylığı sağlayacak olan ‘ödeme kolaylığı paketi’ ile ekonomiye yeni bir canlılık kazandıracak olan ‘bahar paketi’ adı altındaki projeyi geçtiğimiz günlerde Genel Müdürümüz Sayın Can Akı Çağlar kamuoyuna açıklamıştır. Bu bağlamda Bankamızın büyük önem verdiği ticari ve KOBİ müşterilerin rahatlatacak önlemlerin de yer aldığı vade kolaylığı paketi kapsamında; bankamızca kullandırılan ticari ve KOBİ kredisi müşterilerine, mevcut kredinin vadesine bakılmaksızın vadelerini yeniden 4 yıla kadar uzatılabilmesi, gerektiğinde 3 aya kadar ödemesiz dönem de sağlayarak, vade uzatımını cari faiz oranları üzerinden gerçekleştirme imkanı getirilmiştir” dedi.
 

NTO Başkanı A.Gültekin Kılınç da, “Borçların yeniden yapılandırılmasıyla ve takibe geçirilmesi Bölge Müdürünün verdiği sözde bizi son derece bizi memnun etmiştir. Öncellikle üyelerimizin ayakta kalmasını sağlamak bizim asli görevimizdir. Bize verdikleri bu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bugün önemli bir imza attık. İçinde bulunduğumuz şartlarda çok çok önemli bir imzadır. Kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Nazilli’de bölgemizde bu sözleşmenin diğer bankalara da örnek olmasına arzu ediyoruz. Diğer bankalarla görüşmemiz devam ediyor. Yapılandırma ve faiz düşüklüğü diğer bankalar tarafından da kabul ederliğini sağlama gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 14:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?