19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Taksici alkolden sabıkalı çıktı

Aydın’ın Nazilli ilçesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza yapan ticari taksi şoförünün alkollü araç kullandığı için daha önceden ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan sürücüsünün hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Kaza bugün 16.15 sıralarında Aydın-Denizli Karayolu, Nazilli Polis Meslek Yüksekokulu kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Nazilli şehir merkezinden Denizli istikametine gitmekte olan ve Polis Okulu kavşağından dönmek isteyen Hakan Ateş (23) yönetimindeki 09 T 2156 plakalı araç, aynı kavşaktan dönmek isteyen İbrahim Angın (32)yönetimindeki 09 RN 387 araca çarptı. Bu arada savrulan araç yanında bulunan ve şehriçi yolcu taşımacılı yapan Ramazan Peker (36) 09 M 1550 plakalı minibüse çarptı. Kazada otomobil ve minibüs sürücüleri ile minibüsteki yolcular şans eseri yaralanmazken, taksi şoförü Hakan Ateş yaralandı.

Kaza nedeniyel yol bir süre trafiğe kapandı. Kazaya neden olduğu ileri sürülen ticari taksi şoförü Hakan Ateş’in daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 22:42:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?