16
Mayıs
2024
Perşembe
NAZİLLİ - AYDIN

Telekom çalışanlarına MHP desteği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli ilçe teşkilatı grevde olan Türk Telekom çalışanlarına ziyaret ederek kendilerine destek verdiklerini belirttiler. 

Kalabalık bir partili gurubuyla Telekom çalışanlarını ziyaret eden MHP Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk, Telekom çalışanlarına sonuna kadar destek vereceklerini söyledi Telekom çalışanlarının haklarını almak için başlattıkları grevde haklı olduklarını ifade eden Şentürk, "Kısa bir süre önce tatlıya bağlayalım sloganı ile hareket eden Telekom çalışanlarımızın sesine ve olumlu yaklaşımına karşı duyarsız kalınmıştır. Haberleşmenin ne kadar önemli olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Türk Telekom özelleştirilmeye kalkıldığı zaman partililer olarak bütün gücümüzle karşı çıkmıştık. Bugünde aynı desteğin içindeyiz. Bu vatan parçasının yabancı ellere teslim edilemeyeceğini defalarca anlattık. Türkiye'nin en önemli varlığı olan haberleşmenin yabancıların eline geçmesini hiç birimiz istemiyoruz. Yıllarca zor şartlar altında çalışan arkadaşlarımızı, hazır sistemi ele geçirmeye çalışan yabancı sermayeler işten çıkartmaya çalışacak. Daha azına razı birtakım insanları buralara getirerek köleleştirme çalışmalarını gerçekleştirecekler. Tüm Türkiye'nin sizlerin bu haklı grevine destek olmasını ve bu vatanın haberleşme özgürlüğünü yabancıların ellerine geçmemesi için herkesi birlik olmaya çağırıyorum" dedi. 

Greve başladıkları günden buyana birçok sivil toplum kuruluşu tarafından ziyaret edilen Telekom çalışanları destek için kendilerine ziyarete gelenlere teşekkür ederken, grevi amaçlarına ulaşana kadar sürdüreceklerini söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 15:11:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?