20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

TEMAD'da tanışma etkinliği

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Nazilli Şubesi yönetim kurulu üyeleri düzenledikleri tanışma etkinliğini, faaliyetleri hakkında kamuoyuna bilgi verdi. Dernek Başkanı İbrahim Yağtu ve yönetim kurulu üyelerinin eşleri ile birlikte hazır bulunduğu etkinlik, TEMAD lokalinde yapıldı.


Derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Yağtu, “Derneğimizin daha da gelişmesi ve tanınması için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu amaçla sık sık basınla birlikte hareket ederek çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunmak ve ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. Dernek Üyeleri olarak görevimizi tamamlayıp emekliye ayrıldıktan sonra pasif kalmak istemediğimiz için sosyal ve kültürel çalışmalara ağırlık veriyoruz. Sizlerle bu gün bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Yapılandırmak istediğimiz projelerimizde sizlerin de görüşlerini almak, Nazilli ve çevre ilçelerde yapılacak çalışmalarda, sosyal ve kültürel açıdan gelişimi artırmak adına desteğinizi almak istiyoruz” dedi.


Emekli olmadan olduğu gibi emekli olduktan sonra da büyük sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Yağtu, “Astsubayla olarak çalışırken olduğu gibi emekli olduktan sonra da sıkıntımız devam ediyor. Sosyal açıdan yaşadığımız sıkıntıları emekli astsubay arkadaşlarımızla birlikte bir çatı altında toplanarak sürdürdüğümüz faaliyetlerimizi ülke çapına yaymak en büyük düşüncemiz. Bunda da basının yeri ve önemi tartışılamaz. Tekrar aramızda olduğunuz için derneğim adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 15:01:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?