16
Mayıs
2024
Perşembe
NAZİLLİ - AYDIN

Terkedilen eş dehşet saçtı

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'ne bağlı Karacasu Beldesi'nde, kendisini terkeden eşini dönmeye ikna edemeyen C.G., dehşet saçtı. Kayınpederi Cafer Saymaz'ı tabancayla vurarak öldüren C.G., eşi F.G'yi de ağır yaraladı.

Olay, Cabi Mahallesi, 40 Sokak'ta, geçen salı günü saat 13.45 sıralarında meydana geldi. İki çocuk annesi 22 yaşındaki F.G. eşi 23 yaşındaki C.G. ile uzun süredir işsiz gezdiği için tartıştı. Tartışmanın ardından çocuklarını da yanına alan F.G., eşini terkederek, Karacasu Belediyesi'nde işçi olarak çalışan babası 46 yaşındaki Cafer Saymaz'ın evine yerleşti. 

C.G., kendisini terkeden eşini eve dönmeye ikna etmek için kayınpederinin evine gitti. Ancak, uzun süre dil döken C.G., eşini dönmeye ikna edemedi. Bunun üzerine sinirlenen C.G., yanında getirdiği tabanca ile önce evin önündeki kayınpederi Cafer Saymaz'ı ardından da eşi F.G.'yi kurşun yağmuruna tuttu. Cafer Saymaz olay yerinde yaşamını kaybederken, kızı F.G., başından ağır yaralandı. Komşuların çağırdığı ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan F.F., tedaviye alındı. Hayati tehlikeyi atlatan F.G.'nin başına isabet eden kurşun nedeniyle sağ gözünün kör olduğu belirtildi.
 
Olaydan sonra kaçan C.G., polis tarafından, bugün sabah saatlerinde bir kahvede otururken yakalanarak, gözaltına alındı. Hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunduğu da ortaya çıkan C.G.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 16:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?