16
Mayıs
2024
Perşembe
NAZİLLİ - AYDIN

Trafik kazası : 3 yaralı

Nazilli'de özel otomobil ile okul servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada üç kişi yaralandı. Servis minibüsünde bulunan öğrenci ve veliler hafif yaralanırken, kazada ağır yalanan özel otomobilin sürücüsü İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 

Kaza sabah saatlerinde Yenimahalle Ordu Caddesi 23 Nisan Parkı kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 09 P 1673 plakalı Ali Yaka(27) yönetimindeki öğrenci servisi minibüsü ile, Mehmet Vurmay (86) yönetimindeki 09 PA 135 plakalı özel otomobil kavşakta çarpıştı.Kazada servis minibüsünün sürücüsü Ali Yaka ile minibüste bulunan Merve Dönmez (11) isimli özürlü öğrenci yara almadan kurtulurken, öğrencilere rehberlik eden Seda Ulay ve ismi açıklanmayan bir öğrenci velisi hafif yaralandı. Ağır yaralanan özel otomobil sürücüsü Mehmet Vurmaz ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Mehmet Vurmaz'ın kazada sol gözünü kaybettiği belirlenerek yaralı İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 11:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yusuf Elmas IP: 88.251.22.xxx Tarih : 5.06.2007 00:52:20
bende nazillili olarak olayı görmüş ama işe gitmek için yolda bulunmaktayım ama o yaşlı amcanın kanlar içinde kalmasına üzüldüm malesef kaza ageliyorum demediği için oluyor inş kötü bişi olmaz