22
Mayıs
2024
Çarşamba
NAZİLLİ - AYDIN

Trafik kazası: 1 yaralı

Nazilli ilçesinde kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir araç karşıdan karşıya geçmekte olan bir kız çocuğuna çarptı. Okuldan dönmekte olan Sıla adlı kız çocuğunun ayağı kırıldı. 

Kaza, bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Cumhuriyet İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Sıla Kaya (8) okuldan evine gitmek üzere yola çıktı. Polis Meslek Yüksek Okulu kavşağına geldiğinde yeşil ışığın yanmasıyla yolu karşıdan karşıya geçmeye başlayan Sıla, yolu tamamlamak üzere iken Denizli istikametinden gelen Mahmut Kanma (45) yönetimindeki 04 AD 765 özel otonun çarpmasıyla savruldu. Sürücü Mahmut Kanma tarafından araca alınan Sıla, hemen Nazilli Adnan Menderes Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan öğrencinin sağ ayağının kırıldığı ve aldığı darbe nedeniyle bir süre müşahade altında tutulacağı bildirildi. 

Aracıyla kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen Mahmut Kanma ise, küçük kızın bir anda önüne çıktığını belirterek, çocuğa çarpmamak için direksiyonu kırdığını fakat bunda başarılı olamayarak çocuğa çarptığını söyledi. 

Nazilli Yeşilyurt Polis Karakolu'nda polis memuru olduğu öğrenilen Ümit Kaya ise kızının başından bir dakika bile ayrılmazken, "Verilmiş sadakamız varmış. Allah kızımı korudu. Olayı duyduğumda çok korkmuştum. Kızıma çarpan sürücüden davacı olacağım. Çünkü kırmızı ışıkta geçmiş" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 18:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?