29
Mayıs
2024
Çarşamba
NAZİLLİ - AYDIN

Uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Aydın’ın Nazilli İlçesi’ne satmak amacıyla uyuşturucu madde getiren 2 tacir gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Edinilen bilgiye göre; içerisinde 4 kişinin bulunduğu bir aracın Nazilli’ye uyuşturucu madde satmak için gelecekleri yönünde alınan bir ihbarının değerlendiren polis ekipleri, Nazilli Otogarı çevresinde operasyon hazırlıklarını tamamladı. Yürütülen çalışmalar neticesinde son konusu araç ot garın yakınlarına geldiği sırada durdurularak; aracın içerisinde bulunan S.G. (29), S.A. (32), E.A. (35) ve F.Ç. (23) isimli şüpheliler yakalandı. S.G. isimli zanlınınan üzerinde yapılan aramalarda 41 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu nitelikli 5 gram 60 miligram kubar esrar maddesi ele geçirildi. 

Operasyonlar sırasında yakalanan ve çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen E.A. ve S.G. isimli zanlılar gözaltına alındı. İfadeleri alınan zanlılar adli makamlara sevk edilirken, diğer zanlılar ifadeleri alındıktan sonra tutusuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 16:12:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?