27
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Uyuşturucu operasyonuna 8 tutuklama

Aydın ve Denizli’de eş zamanlı olarak sokak satıcılarına yönelik yapılan 09-09-09-N1 kodlu operasyonunda 8 kişi tutuklandı. Şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 178 gram esrar maddesi, 17 gram hint keneviri tohumu ve bir adet av tüfeği ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yürüttüğü operasyonda, teşekkül halinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçlarına karışan ve sokak satıcılarına yönelik yapılan uzun vadeli bir çalışma neticesinde Nazilli’de E.E. isimli şahıs yakalanarak tutuklandı.

Operasyonun genişlemesi üzerine Nazilli ve Denizli Merkezde çeşitli ev işiyerlerinde arama yapan polis ekipleri evlerde bulunan ve sokak satıcısı olduklarından şüphelenilen A.E, S.E, Ü.E, İ.Ü, A.Ü, M.U, L.E, İ.K ve S.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındılar. Yakalanan şüphelilerle birlikte 178 gram esrar maddesi, 17 gram hint keneviri tohumu ve bir adet av tüfeği ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve satışa aracılık etmek suçlamalarıyla adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 8’nin tutuklanırken olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 13:42:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?