30
Mayıs
2024
Perşembe
NAZİLLİ - AYDIN

Vatandaş da şaşırdı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında karşısına çıkan araca çarpan motosikletli sürücü, hurdaya dönen motosikletine rağmen kazadan sıyrık bile almadan kurtuldu.

Araca çarptıktan sonra defalarca takla atan 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü hurdaya dönen motosikletine bakmaktan kendini alamadı.


Edinilen bilgiye göre; kaza Nazilli merkez Yeşilmahalle Atatürk Bulvarı’nda İmam Hatip Lisesi köşesi ile 376 sokak karşısında meydana geldi. Atatürk Bulvarına çıkan ve merkeze doğru U dönüşü yaparak ilerlemek isteyen 09 NS 676 plakalı aracın sürücüsü Hüseyin Öz (51), bu sırada Atatürk Bulvarı üzerinde aynı yöne gitmekte olan Hüseyin Küçük’nin (27) kullandığı 09 NF 855 plakalı aracın önüne çıktı. Hızla araca çarpan Hüseyin küçük aracın üzerinden yola savruldu. Defalarca taklalar atarak durabilen motosiklet sürücüsü ayağa kalkarak motosikletinin başına geldi. Kazayı görerek çevreden yardım için koşanlar ise şaşkınlık içerisinde yaralı motosiklet sürücüsü aradı. Ancak motosiklet sürücüsünü ayakta ve sapasağlam gören vatandaşlar, gördüğüne inanamadı.


Israrlara rağmen hastaneye gitmeyen iki sürücü trafik polisleri tarafından kaza tespit tutanağı düzenlenmesi konusunda her iki sürücüye de destek oldu. Kendi aralarında anlaşan kazaya karışan sürücüler polisin desteği ile kaza tespit tutanağı düzenleyerek olay yerinden ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 16:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?