19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Yanan evden onlarca tüp çıktı

Aydın’ın Nazili İlçesi’nde elektrik kontağından çıktığı ileri sürülen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

İtfaiyenin anında müdahalesi ile evde bulunan 35 piknik, 6 da büyük mutfak tüpü patlamadan yangın mahallinden uzaklaştırıldı. Bir evden çıkan onlarca tüpü gören itfaiye ekipleri ve vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Olay saat 14.00 sıralarında Yeşil Mahalle 380 sokak üzerinde bulunan 36 numaralı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mehmet Denizli’ye (72) ait olduğu öğrenilen evde eşi Raziye Denizli, çocukları Hamza, Sevim ve torunu Mehmet Denizli ile birlikte toplam beş kişinin yaşadığı ahşap ev elektrik kontağı sebebiyle bir anda yanmaya başladı. Evden dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirerek yardım istedi. İtfaiyenin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucu yangın çevredeki diğer evlere sıçramadan söndürüldü, ancak ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

ONLARCA TÜP HERKESİ ŞAŞIRTTI
Yangını söndürmeye gelen itfaiye ekipleri evde onlarca tüp görünce şaşırdı. Tüpler itfaiye ekipleri tarafından yanan evden uzaklaştırıldı. Yanan evde 35 adet piknik tüpü, 6 adet de mutfak tüpü çıktı. Bir müddet sonra evlerinin yandığını öğrenen Denizli çifti, gözyaşlarını tutamadı. Ev sahipleri mahalle sakinleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Yangın mahalline gelen Mahalle Muhtarı Ramazan Kahyaoğlu, ekonomik durumu kötü olan aileye yardım kampanyası başlatacağını söyledi.

Yangın ile ilgili başlatılan tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 23:45:53
Güncelleme :13 Mayıs 2009 Çarşamba 18:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?