27
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Yapı Kredi'den NTO üyelerine kredi

Nazilli Ticaret Odası ile Yapı Kredi Bankası Nazilli Şubesi arasında kredi protokolü imzaladı.

Nazilli Ticaret Odası’nda yapılan kredi protokolü imza törenine, Yapı Kredi İzmir Ege Bölge Müdürü Cemil Demirmen, Yapı Kredi Nazilli Şube Müdürü Canan Gedikli ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç ile Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İmza töreninde konuşan Yapı Kredi Bankası İzmir Ege Bölge Müdürü Cemil Demirmen, Türkiye’de ki işletmelerin yüzde 99’unu oluşturan KOBİ’lerin ülke ekonomisinin belkemiği olduğunu ve KOBİ’lerin katkısının ülkenin ekonomik ve sosyal gelişimi için çok önemli olduğunu belirtti. Bu yüksek öneme rağmen KOBİ’lerin kredi pazarından aldığı payın hala yeterli seviyeye gelmediğini dile getiren Demirmen, “Bu durum bankamızı KOBİ Bankacılığı alanında daha esnek yaklaşımlar getirmeye yönlendirmiştir. Üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlamayı amaçlayan ama finansman yetersizliği nedeniyle gelişmiş teknolojilere sahip olamayan ve üretim yöntemlerini geliştiremeyen KOBİ’lerin çeşitlilik arz eden yatırım ve işletme ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte kredileri uygulamaya koymayı amaçlıyoruz” dedi.

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Gültekin Kılınç da, “Nazilli Ticaret Odası olarak amacımız, oda üyelerimize yeni finansman kaynakları sağlayarak işyerlerinin soluk almasına yardım etmek, gençlerimize yeni iş imkanları sunmak, çalışanlarımızın işini kaybetme endişesi yaşamadan geleceğe güvenle bakmasını ve geleceğimize sağlam adımlarla yatırım yapılmasını sağlamaktır. Biz oda olarak üyelerimize rahatlamalarını sağlamak için bankalarla görüşmekteyiz. Daha önce bildiğiniz gibi Garanti Bankası ile anlaşmıştık. Şimdi de Yapı Kredi Bankası ile anlaşarak Nazilli’deki üyelerimize yeni soluk imkanları yaratmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 23:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?