20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Yaşlı kadının sır intiharı

Aydın’ın Nazil ilçesinde bunalıma giren yaşlı bir kadın kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Olay, bu sabah saat 07.00 sıralarında Nazilli merkez Şirinevler Mahallesi 1100 sokak numara 40’daki müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; söz konusu adreste yalnız başına yaşayan ve bir süredir ruhi bunalımda olduğu iddia edilen Fatmaana Koç ‘un (75) her gün olduğunun aksine bugün erkenden dışarıya çıkmamasında şüphelenen ve Koç’a ait evin bitişiğinde oturan yakınları, yaşlı kadının sağlığından şüphe etti. Kapıyı araç eve giren yakınları, bahçedeki bir ağaca asılı vaziyette olan yaşlı kadının cesediyle karşılaştı. Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerinde polis ekipleri, yaptığı ilk incelemede yaşlı kadının daha önceden ölmüş olduğunu tespit etti.

Evin hemen yan tarafında oturan Fatmaana Koç’un çocukları ve torunları ise intihara bir anlam veremediklerini, aralarında hiçbir sorun olmadığını ifade ettiler.
Beş çocuk annesi yaşlı kadının cesedi otopsisinin yapılması için Nazilli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 10:58:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?