30
Mayıs
2024
Perşembe
NAZİLLİ - AYDIN

Yerel yönetim çalışmaları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı Cavit Yenipazarlı, Nazilli’de görev yapan yerel ve yaygın basın mensupları ile akşam yemeğinde buluştu.


Yerel seçim hazırlıklarını büyük bir hızla sürdürdüğünü açıklayan Yenipazarlı, “Adaylığımı açıkladığımdan günden sonra geçen 4 ay içinde çok değerli yol arkadaşlarım ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içine girdik. Yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi içinde canla başla çalışan çok değerli yol arkadaşlarım benimle birlikte 3 aydır partimizi Nazilli’de Belediye Başkanlığı seçimini kazanması için can siperane çalışmaktadır. Nazilli Belediye Başkanlığı koltuğu benim için yumuşak bir koltuk değil makam, yine benim için bir protokol makamı değildir. Nailli Belediye Başkanlığı makam ve koltuğu benim için çok şerefli, onurlu ve kutsal bir görevdir. Nazilli Belediye Başkanlığı makam ve koltuğu benim için Nazilli halkına hizmet verme merciidir” dedi.


Nazilli’nin geleceği için göreve talip olduğuna değinen Yenipazarlı, “Nazilli’miz Türkiye’nin en modern köylerinden biridir. Ekonomisi çökmüş, her köşesinde açılan kıraathane, kahve kahvehanelerde işsizler ordusu gün boyu oyun masalarında talim yapmaktadır. İşte bugün hep birlikte Nazillide yaşıyoruz. Hani nerede sanayi ve üniversite şehri Nazilli? Nazilli’miz bundan 20–25 yıl önce göç alan bir kent idi. Bugün ise işsizlik nedeni ile önemli derecede göç veren bir kent haline gelmiştir. Artık Nazilli halkının tahammülü kalmamıştır. Nazilli halkı iş ve aş beklemektedir. Nazilli halkı huzur, güven ve mutluluk beklemektedir. CHP Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı Cavit Yenipazarlı olarak ben ve yol arkadaşlarım çok değerli Nazillililere çağdaş ve modern, huzurla yaşanabilen, refah düzeyi yüksek bir Nazilli vermek için hazırız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 12:36:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?