28
Mayıs
2024
Salı
KÜLTÜR/SANAT

Sahnelenen tiyatro oyunu büyük beğeni topladı

Nazilli'de, Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği "Reis Bey" adlı oyun büyük beğeni topladı.

Türk-Eğitim-Sen Nazilli Şubesi'nin organizasyonuyla Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonu'nda sahnelenen oyunu, Nazilli Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan'ın yanı sıra yaklaşık 500 sendika üyesi izledi. Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen Necip Fazıl Kısakürek'in unutulmaz eserlerinden biri olan 'Reis Bey' adlı oyun sendikacılara duygulu anlar yaşattı. Oyun öncesi bir konuşma yapan Türk Eğitim-Sen Nazilli Şube Başkanı Mücahit Doğan, sosyal faaliyetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirterek, "İnşallah ilerleyen zamanlarda 700'e yaklaşan sendika üyemiz için değişik organizasyonlar gerçekleştirerek, üyelerimiz arasındaki kaynaşmayı pekiştirmek istiyoruz. 

Reis Bey adlı tiyatro oyunu daha önceleri sinemada sahnelenmesine rağmen bugün buradaki yoğun ilgi nedeniyle büyük mutluluk yaşıyorum. Demek ki üyelerimiz birlikte olmaktan zevk alıyor. Bizde bundan sonra bu tür faaliyetleri sık sık tekrarlamayı hedefliyoruz" dedi.

Sendika üyeleri, oyun sonunda oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 12:30:08
Güncelleme :29 Haziran 2006 Perşembe 12:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KERİM ÖZBEKLER IP: 88.240.189.xxx Tarih : 9.05.2006 21:28:18
BU TÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BUNDAN SONRA SIK SIK NAZİLLİ'DE YAPILMALIDIR, NAZİLLİ'DE YAPILAN SANAT ETKİNLİKLERİ GENELLİKLE BÜYÜK İLGİ GÖRMEKTEDİR. KERİM ÖZBEKLER GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR