19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Eski başkan kongrede güven tazeledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli İlçe Teşkilatı'nın 2. Olağan Kongresi'ne katılan Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, çalışma temposunun yoğunluğundan bahsederek, "Bisiklete bindik, pedala basıyoruz. Basmazsak düşeriz. Sabahtan beri koşuşturuyorum ama gözlerim açık" dedi.
Ahmet Şensan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye, Bakan Koç'un yanısıra AK Parti Denizli Milletvekili Salih Erdoğan, Aydın Milletvekilleri Semiha Öğüş ve Ahmet Rıza Acar da katıldı. Bakan Koç, kongrede yaptığı konuşmada, "Bizler bisiklete bindik ve pedala basıyoruz. Başka bir şey yapmıyoruz, sadece pedala basmazsak düşeceğimizin farkındayız" dedi. Daha sonra basın mensuplarına takılan Bakan Koç, "Denizli'de kongreye katıldım, sonra Antalya'ya geçip orada da toplantılara katıldım. Gece İzmir'e indim, oradan Kuşadası'na geçtim. Sabah namazını kılıp yollara çıktım. Bakın bu kadar koşuşturmadan sonra hala gözlerim açık" ifadelerini kullandı.
Köydes projesi için Aydın'a 24 trilyon lira ayrıldığını ve bunun azımsanmayacak bir miktar olduğunu ifade eden Bakan Koç, Nazilliler'e hitaben de, "Zeytincilik yapacaksan, doğru yapacaksın. Portakalını dünyaya satamazsan işler yürümez. Geçen hafta Sayın Başbakan'ı karşılayan Aydınlılar kadar, Nazilli halkının da coşku ile bizleri kongrede karşıladığını görüyorum. Bu da beni gençleştiriyor" diye konuştu.
Daha sonra tek liste ile gidilen seçimlerde İnşaat Mühendisi Ali Ertürk tekrar başkan seçildi. Delegelere hitaben bir konuşma yapan Ertürk, "Başarımızdaki en büyük payı, ilçe yönetimindeki arkadaşlara ve sizlere borçluyum" dedi.
.
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2006 Pazar 20:31:56
Güncelleme :26 Şubat 2006 Pazar 20:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa a. turan IP: 85.104.9.xxx Tarih : 9.07.2006 16:12:16
sayın baskanın acaba ne gibi bi basarısı olmuş ve bu başarıyı da arkadaşlarına borçlanmış.Acaba Nazilli ve bölgesi adına ne yapmışlar.Umarım eleştiriye açıktırlar ve bana kızmıyordurlar.