16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Trafik kazası: 2 yaralı

Aydın'ın Söke yolu üzerindeki Sanayi kavşağında meydana gelen motosiklet kazasında biri ağır, iki kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Söke'den Kuşadası istikametine giden E.A. yönetimindeki 09 SB 108 plakalı özel bir otomobil, Sanayi Sitesi'nden kırmızı ışığa rağmen çevre yoluna süratle çıkan E.Ö. yönetimindeki motosiklet ile çarpıştı. Motosikletin yol açtığı kazanın ardından kontrolden çıkan özel otomobil, motosikletten sonra, trafik ışık direklerine ve yol kenarındaki refüjlere çarptı. Büyük zarar gören özel otomobil takla attıktan sonra çevre yolunun ortasında güçlükle durdu. 

Sanayi kavşağında korku dolu anların yaşanmasına yol açan motosiklet faciasinda ağır yaralanan motosiklet sürücüsü E.Ö. ambulansla hastaneye kaldırılırken durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü E.A'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.
iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 12:58:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim bakcan IP: 85.98.115.xxx Tarih : 31.10.2006 17:17:32
BU MOTOSİKLET KAZALARININ TEK SEBEBİ EHLİYETSİZ MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNİN YOL AÇTIĞI KAZALARDIR.İSTATİSTİKLERE BAKILMASINI VE DUYDUĞUMA GÖRE MECLİSE ÖNERGE VERİLMİŞ,B SINIFI SÜRÜCÜLER MOTOSİKLET TE KULLANABİLECEKMİŞ.EĞER KANUN ÇIKARSA BU KAZALARDAN DAHA ÇOK GÖRECEĞİZ.ŞU AN BİR ARAŞTIRMA YAPILSA ÖRNEĞİN TÜRKİYEDE BİR MİLYON KAYITLI MOTOSİKLET VARSAYALIM,BUNUN YÜZDE DOKSANI EHLİYETSİZ KULLANIYOR.VE TRAFİK KONTROLLERİ YAPILMIYOR.ÇÜNKÜ BENİM EHLİYETİM VAR AMA 20 YILDIR HİÇBİR POLİS DURDURMADI.