18
Haziran
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Jandarma köylü elele

Aydın ve çevresinde her geçen artan hırsızlık olaylarına karşı, jandarma köylülerle iş birliği yaptı. Yapılan iş birliği sonucu jandarmanın sorumluluk sahasında hırsızlık olaylarında düşüş görüldüğü bildirildi.

Sultanhisar ve çevresinde hırsızlık olaylarında artış görülmesi üzerine jandarma köylülerle iş birliği yaparak köylere gelen yabancı şahıslar hakkında anında bilgi sahibi olmaya başladı. Köylere tek tek ziyaret edip hırsızlık olayların önlenmesi konusunda vatandaşlara bilgilendiren Sultanhisar Jandarma Karakol Komutanlığı, yapılan eğitim çalışmalarının meyvesini aldı.

İşbirliği sonucu jandarmanın sorumluluk sahası içerisinde meydana gelen hırsızlık olaylarında ciddi oranda düşüş kaydedildiğini belirten Sultanhisar Jandarma Komutanı Gaffar Erdoğdu, "Biz halkımız için varız. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için gerekli her türlü tedbiri aldık. Bu tedbirlerimiz artarak devam edecek. Ancak bugüne kadar en etkili sistem halkla yapılan iş birliği oldu. Köylülerin de duyarlılığı sayesinde hırsızlık olayları ortadan kalktı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2005 Cumartesi 20:20:13
Güncelleme :31 Ekim 2005 Pazartesi 10:35:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?