3
Mayıs
2024
Cuma
ACIPAYAM - DENİZLİ

Kevser-Ali Dağdaş


Denizli’de müteahhitlik yapan iş adamı, doğduğu köydeki ilköğretim okuluna anne ve babasının anısına yaptıracağı 4 derslikli ek bina için protokol imzaladı.

Vali Gazi Şimşek’in makam odasında yapılan protokol imza törenine, Vali Gazi Şimşek, Acıpayam Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici, Dağdaş Mimarlık ve Mühendislik şirketinin sahibi Ali Dağdaş ile eşi Kevser Dağdaş katıldı. Vali Şimşek imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, "Eğitim ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Dağdaş Mimarlık Mühendislik şirketinin sahibi Ali Dağdaş ile eşi Kevser Dağdaş doğdukları köy olan Acıpayam İlçesi’ne bağlı Aliveren Köyü’nde 4 sınıflı 2 katlı ek bina yaptıracaklar. Türk milli eğitimine yapılan her türlü yatırım ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Muasır medeniyete bir an önce ulaşmak, insanımıza mutluluk sağlamak için yapılan bir yatırımdır. 10. protokolümüzü imzalayacağız" dedi.

İşadamı Ali Dağdaş ise "Annem eğitimsizdi. Anne ve babamın anısına bu ek dersliği yaptırıyorum ve çok mutluyum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Şimşek ve hayırsever işadamı Dağdaş tarafından protokol imzalandı.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar