20
Mayıs
2024
Pazertesi
BEYAĞAÇ - DENİZLİ

Kimse yok mu etkinliği

Kimse Yok mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Denizli Şubesi, Sevindik ve İncilipınar kapalı pazar yerlerinde kurduğu iftar çadırında günde 4 bin kişiye iftar veriyor.

2 Ekim 2007


Kimse Yok mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Denizli Şubesi Başkanı İbrahim Sarıkaya, Ramazan ayının başlamasından bu yana derneğin çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla İncilipınar iftar çadırında basın toplantısı düzenledi. İbrahim Sarıkaya, Sevindik ve İncilipınar kapalı pazar yerinde iftar çadırı kurduklarını hatırlatarak "Her iki iftar çadırında çoğu öğrenci günde dört bin vatandaşımıza sıcak yemek veriyoruz. Buldan ve Çameli ilçelerinde de iftar çadırı kurduk. Ramazan çadırının yanında bugüne kadar 350 yardıma muhtaç vatandaşa gıda, 150 kişiye de giyim yardımı yaptık" dedi.


Kimse Yok mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Denizli Şubesi Başkanı İbrahim Sarıkaya, 4 engelli vatandaşa akülü araba verdiklerini belirterek, ayrıca, Beyağaç ilçesinde çıkan yangında zarar gören 4 ve Denizli merkezde de bir ev olmak üzere toplam beş evin eşyalarını derneğin imkanlarıyla yenilediklerini söyledi.


Ramazan ayının sona ermesinden sonra da sıcak yemek çıkarmaya devam etmek istediklerini anlatan Sarıkaya, şöyle konuştu: "Denizli, sanayi ve turizmin yanında bir üniversite şehri. Her yıl ilimize, ülkemizin çeşitli illerinden binlerce öğrenci geliyor. Biz de dernek olarak Ramazan ayından sonra tespit edeceğimiz maddi imkanı olmayan öğrenci kardeşlerimize sıcak yemek vermeye devam etmek istiyoruz."
Denizlili hayırseverlere seslenen Sarıkaya, Kimse Yok mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kamu yararına çalışan bir dernek olduğunu belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Bu nedenle derneğimize yardım etmek isteyen sanayici ve iş adamlarımız yaptıkları yardımları vergiden düşme imkanına sahip. Kimsesizlerin sesi olmak isteyen sanayici ve iş adamlarını yardıma çağırıyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 17:25:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aslıhan ayvaz IP: 88.241.3.xxx Tarih : 19.03.2008 18:51:05

sizlere cok teşekkür  edyorum boyle bir işe başlatıgınız icin alah sizleri korusun ve herkesi sizin gibi etsin