18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYAĞAÇ - DENİZLİ

Tarlaya saklanarak kurtuldu

15 YAŞINDAKİ GENÇ BABASI KAÇIRILIRKEN TÜTÜN TARLASINA SAKLANARAK KURTULDU

Denizli'de 12 gün önce kaçırılan birahane işletmecisini arama çalışmaları sürerken, 15 yaşındaki oğlu, tütün tarlasına saklanarak kurtulduğunu söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Beyağaç ilçesinde 10 Kasım gecesi meydana gelen olayda, ilçede birahane işleten 40 yaşındaki Nihat Yığınak, 15 yaşındaki oğlu Kadir Yığınak ile gece evine dönerken silahlı şahıslar tarafından kaçırıldı. Tartıştığı kişilerin babasına silah doğrultması üzerine kaçmaya başlayan ve gecenin karanlığından yararlanarak girdiği tütün tarlasına saklanan Kadir Yığınak, şahısların kendisini bulamaması üzerine olayı jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, Nihat Yığınak ve kendisini kaçırdığı ileri sürülen şahısları bulamadı. Nihat Yığınak'ı arama çalışmaları günlerdir devam ederken, olaydan 2 gün sonra Yığınak'a ait araç içine odun doldurularak yakılmış şekilde ormanlık alanda bulundu. Olayla ilgili olarak bir şüphelinin tutuklandığı ancak ifade vermediği ileri sürülürken, diğer şüpheli ile kaçırılan Nihat Yığınak'ı arama çalışmalarında şu ana kadar bir sonuca varılamadı.

Nihat Yığınak'ın eşi Naciye Yığınak, oğlu Kadir ve diğer yakınları ile birlikte eşini aramayı sürdürüyor. İlçede vatandaşların da günlerdir arama çalışmalarının sürdüğünü ancak bir sonuca ulaşamadıklarını belirten Naciye Yığınak, "Bizim hiç bir düşmanımız yok. Eşimi neden kaçırdıklarını da bilmiyorum. Sağ mı onu bile bilmiyorum. Kaçırıldığı geceden sonra kendisinden hiç haber alamadık. Olaydan 2 gün sonra aracımızı yakılmış halde bulduk. Başta devlet yetkililerimiz olmak üzere herkesten eşimin bulunması için yardım istiyorum" dedi.

 

"KORKUP TARLAYA SAKLANDIM"

Babasının kaçırılmasından dakikalar önce yanında olan Kadir Yığınak ise olay gecesi kendisinin tanımadığı şahıslar ile babası arasında bir tartışma yaşandığını belirterek, "Şahısların elinde telsiz vardı. Babam ellerindeki telsizi aldı. Şahıslar ayrılınca biz arkalarından gittik. Çalılıkların arasından çıkan iki kişi önce babama sarıldı ancak daha sonra yüzüne el feneri ve silah doğrulttu. Ben korkup kaçtım ve tütün tarlasına girerek saklandım. Kimsenin olmadığını görünce hemen jandarmaya giderek durumu ilettim. Jandarma ile olay yerine gittiğimizde kimseyi bulamadık. Babamı kaçıranları daha önce hiç görmedim" şeklinde konuştu.

Kaçırılan Nihat Yığınak'ı arama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

15 YAŞINDAKİ GENÇ BABASI KAÇIRILIRKEN TÜTÜN TARLASINA SAKLANARAK KURTULDU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2010 Pazartesi 17:47:04
Güncelleme :4 Mayıs 2011 Çarşamba 01:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?