18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Yarım kalan okul duvarı tamamlandı

Buldan Kaymakamı Bilal Çelik, Yusuf Gökçe Zafer İlköğretim okulu bahçesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Okulun yarım kalan duvarı yapıldı Salih, Halise ve Aynur Gökçe kardeşler tarafından babaları Yusuf Gökçe adına yaptırılan Yusuf Gökçe Zafer İlköğretim okulu 2004 yılında hizmete açılmıştı.

Okulun yarım kalan bahçe kısmını Buldan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından çıkarılan ödenekle yaptırdı. Toplam maliyeti 8 bin YTL olan Yusuf Gökçe Zafer İlköğretim okul bahçe düzenlemesi inşaatını yerinde görmek için Buldan Kaymakamı Bilal Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Emer çalışmaları yerinde incelediler.

Okulun hayırsever Gökçe kardeşler tarafından babaları adına yaptırıldığını belirten Kaymakam Çelik, yarım kalan okul bahçesinin de kaymakamlık tarafından ayrılan ödenekle yaptırıldığını belirtti.

Okulun Türkiye genelinde örnek bir müessese olduğunu söyleyen Çelik, “Türkiye’de örnek olan okul tek kişilik sıraları, öğrencilere ait özel dolapları, bilgisayarlı laboratuarları gibi konularda her şeyi ile örnek bir okul. Böyle örnek bir binanın bahçesinin düzensiz olması da hiç uygun değildi.

Yapılan bu çalışmalarla yeni yapılan bahçe düzeni sayesinde her şeyi ile ülkemiz genelinde örnek bir okul durumuna geldi. Yeni dönemde okulda eğitim gören öğrencilerinde düzenli bir okul bahçesine kavuşacak.” diye konuştu.

www.denizli.net
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2005 Çarşamba 13:48:21
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 12:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?