19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

AKP ilçe kongresi yapıldı

AKP Çameli ilçe kongresi yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu'nun da katıldığı Denizli Merkez İlçe Kongresi'yle başlayan AKP Denizli ilçe kongrelerinde, dün Çameli ve Acıpayam ilçe kongreleri gerçekleştirildi.

AKP Aydın Milletvekili Ahmet Rıza Acar, Denizli Milletvekili M. Salih Erdoğan, AKP Denizli İl Başkanı Şahin Tin, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve delegelerin katıldığı ilçe kongrelerinde, Aydın Milletvekili Ahmet Rıza Acar divan başkanlığı görevine seçildi.

İlk olarak Çameli İlçesi'nde yapılan kongrede mevcut ilçe başkanı İsgender Er ve ilçe başkan yardımcılarından Hüseyin Türk yarıştı. 264 delegeden 227'sinin oy kullandığı seçimde İsgender Er 92 oy alırken, 135 oy alan Hüseyin Türk AKP Çameli İlçe Başkanlığı'na seçildi.

Acıpayam İlçesi'nde ise kongreye tek listeyle gidildi. 347 delegeden 167 delegenin oy kullandığı kongrede, oyların tamamını alan Mehmet Kırgın güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.
.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 14:46:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?