24
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

'Kimseye borcum yok'

Denizli'nin Serinhisar İlçesi'ne bağlı Yatağan Beldesi Belediye Başkanı Nevzat Şenel, düzenlediği basın toplantısında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yatağan Belediye Başkanı Şenel, belediyenin hiçbir kurum ve kişiye borcu olmadığını belirterek, "Göreve geldiğim ilk zaman işçilerin alacakları birikmişti. İlk olarak bunları ödedik. Piyasaya olan borçlarımız tamamen kapattık.

Beldemizde eksikliği hissedilen PTT'nin yaptıkları girişimler sonucu tamamen otomasyona geçtik. İtfaiye araçlarımızı koyacak bir yerimiz yoktu. İtfaiye araçlarımızın tamir ve bakımlarının yapılabileceği ve kış aylarında açıkta kalmamaları için atölye yapıldı. Yaklaşık 30 yıllık bir geçmişi olan ve atıl durumda bulunan otelimizi restore ettirerek gerek festival, gerekse Kefe Yaylası'nda tatile gelen vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" dedi.

Başkan Şenel, Belediye Başkanı seçildiği günden bu yana imkanlar dahilinde vatandaşlara en iyisini vermeye çalıştığını ifade ederek, "Siyasetin, siyaset günü geldiğinde yapılması gerektiğine inanıyorum. Kasabamızdaki bölünmüşlüğü ortadan kaldırmaya çalışıyorum. Yaptığım çalışmalarda hiçbir ayrım yapmadım. Hizmetlerin en iyisinin de bu olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde de Yatağan halkına verdiğim sözleri bir bir yerine getirmek için çalışacağım" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2005 Cumartesi 16:17:55
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 14:40:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?