18
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

İşadamlarına yatırım çağrısı

Garipköy Belediye Başkanı Esebal, yatırımcılara çağrıda bulundu. Tavas ilçesine bağlı Garipköy Belediyesi Başkanı Yusuf Esebal’ı, işadamlarına Garipköy’de istihdam alanı açmak istediklerini söyledi.

Başkan Yusuf Esabal, Garipköy kasabasının girişinde beş bin metre kare arazi içinde 600 metre kare bina alanı olan imalathane olabilecek, içinde direksiz 430 metre kare boşluk alanı bulunan her türlü tefrişatı ile düğün salonu olarak dizayn edilmiş binayı işadamlarına vermek istediklerini söyledi.

Binanın özellikle tekstilci işadamları tarafından değerlendirmesini isteyen Başkan Yusuf Esabal, “Bu binamızı tekstilci veya başka sahalarda kasabamızda istihdam alanı oluşturabilecek bir işadamımızın değerlendirmesini istiyoruz. Biz bize düşen yardımları kolaylıkları yapacağız. İşadamlarımız bizimle irtibata geçmelerini bekliyoruz” dedi.

www.denizli.net
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2005 Çarşamba 12:21:28
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 14:46:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa çiftçi IP: 85.102.101.xxx Tarih : 20.05.2006 09:52:34
bu haber güsel bir haber ama ... bu haberle harekete geçme isteği olan ben de dahil hiçbir işadamı bunu değerlendirme konusunda çaba sarfetmeyecektir neden? çünkü bu haber sadece yapacaz diyen ama bu konuda yetersiz biri tarafından oluşturulmuş bu haberle birlikte bir resim işyerinin bulunduğu bir kroki veya işyeri hakkında geniş bilgi olsaydı neden olmasın denilebilirdi sadece tekstil alanında iş olduğunu düşünen yöneticilerimizin biraz daha açık görüşlü olmalarını dilerdim