22
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Dokuz Eylül Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü

Genel Bilgiler

Dokuz Eylül Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü 11.07.1992 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan 3837 Sayılı Yasa ile Üniversiteye bağlı olarak kurulmuştur.

Türkiye’de var olan 3 Onkoloji Enstitüsünden biridir, ayrıca Ege Bölgesinde Onkoloji Alanında kurulmuş tek Enstitüdür.

Onkoloji Enstitüsü Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kampüsünde Muzaffer Müfit KAYHAN tarafından bağış olarak yaptırılan “Muzaffer Müfit KAYHAN Onkoloji Hastanesinde” faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu bağış doğrultusunda Onkoloji Hastanesinin yapımı tamamlanmış olup, 31 Mayıs 1999 tarihinde Onkoloji Enstitüsü bünyesinde hizmete açılan Muzaffer Müfit Kayhan Onkoloji Hastanesinde Erişkin ve Pediatri Hematoloji ve Onkoloji hastalarına çağdaş koşullarda hizmet verilmeye çalışılmaktadır.

Enstitümüz faaliyetlerini (hasta tanı ve tedavisi) Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi polikliniklerinde ve Muzaffer Müfit Kayhan Onkoloji Hastanesinde sürdürmekte olup, yatan hastaların tedavileri Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile İç Hastalıkları Kliniklerinde ve Muzaffer Müfit Kayhan Onkoloji Hastanesinde devam etmektedir.Enstitü Müdürlüğü ve Enstitü Sekreterliği çalışmalarını Onkoloji Hastanesi zemin katında yürütmektedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Muzaffer Müfit KAYHAN Onkoloji Hastanesi
Adres2 :İzmir
Posta Kodu :
Telefon :0 (232) 412 58 00
Faks :0 (232) 278 94 95
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.