5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Genel Bilgi

Kuruluş tarihi itibariyle ülkemizin en eski üçüncü hukuk fakültesi olan Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinin web sitesine hoş geldiniz.

Ege’nin incisi İzmir’de kurulu bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, ülkemizin tüm gençlerine Türkiye’deki en iyi hukuk eğitimini verme iddiasındadır.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Türkiye’nin dört bir yanındaki şehirlerden gelen seçkin öğrencilerine, her hukuk fakültesinde benzer şekilde tekrarlanan geleneksel hukuk eğitiminin yanında 15-17 kişilik sınıflarda öğretim üyeleri ile birebir iletişim halinde "aktif hukuk eğitimi" alma şansı sunmaktadır.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, dört yıllık lisans eğitiminden sonra fakültemiz öğretim üyeleri tarafından yürütülen Özel Hukuk, Kamu Hukuku, Aile Hukuku, Avrupa Birliği Hukuku, Ekonomi Hukuku yüksek lisans ve doktora programlarına devam eden mezunlarını alanlarında uzmanlaşmış birer hukukçu olarak yetiştirerek, ülkemizin nitelikli hukukçu ihtiyacının kapatılmasında üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirmektedir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 50.000’e yaklaşan Türkçe ve yabancı dillerdeki kitap koleksiyonu ve süreli yayınlarıyla fakültemiz öğrencileri, araştırmacılar ve öğretim üyesi yetiştirme programı çerçevesinde fakültemize gelen konuk öğretim elemanları için birinci başvuru adresi olmanın yüklediği ağır sorumluluğun bilinci içindedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Dokuzçeşmeler Kampusü
Adres2 :Buca / İzmir
Posta Kodu :35160
Telefon :+90 (232) 420 18 00
Faks :+90 (232) 420 18 32
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.