22
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Alican Hotel

Otelimiz birçok popüler eğlence, iş ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesindedir. Alakart restoranımız seçilmiş en güzel Türk Mutfağın'dan oluşur. Açık kahvaltı, kahvaltı salonunda sizleri bekliyor olacaktır. Amerikan Barımızda içkilerinizi keyifle yudumlayacaksınız.
Otelimiz Adnan Menderes Havaalanı'na kısa mesafede bulunur. Ayrıca İzmir Fuar Alanına 5 dakika, Kemeraltı'na 10 dakika yürüyüş mesafesindedir.

Otelimiz 1 suit, toplam 71 odadan oluşur. Tüm odalarımıza şehir manzarası hakimdir ve odalar orta büyüklüktedir.

Ayrıca restoranımız Türk mutfağı'nın seçkin ızgara ve çeşidiyle 24 saat hizmetinizdedir.

Otelimizde 70 kişi kapasiteli bir toplantı salonu bulunur. Tüm seminer ve toplantılarınız için son derece uygundur ve gerekli olan tüm gereçler; tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, fax, klima, ışık sistemi, simultane çeviri, güvenlik kasası mevcuttur.

Otelimizde ayrıca Türk Hamamı, Masaj Salonu, Sauna ve Otoparkımız mevcuttur. 

Odalarımızda direk telefon, minibar, televizyon, split klima, duş, WC, saç kurutma makinası mevcuttur.

Tüm odalarımız merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır. Ayrıca klima ile de ısıtma yapılabilmektedir.

Odalarımıza 24 saat servis hizmeti verilmektedir. 
Otelimizde Türk hamamında terleyerek, sauna ve masaj salonunda günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atacaksınız yada güne daha zinde başlayacaksınız.

Türk hamımı, sauna ve masaj salonumuz 24 saat hizmet vermektedir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Fevzipaşa Bulvarı No:157 Çankaya / İzmir
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (232) 484 2768
Faks :+90 (232) 484 2279
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.