19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Aras Hotel

KONUM : 12.000 m2 alan, üzerine kurulu denize sıfır mesafedeki tesisin, 500 mt. uzunluğunda plaj bandı mevcuttur. Mordoğan mevkii, Çeşme 50 km, İzmir 80 km, Havalimanına 50 km. mesafededir.

TESİS : 160 odalı tesiste, 2 adet asansör, kapalı(klimalı) restaurantı, disco, jakuzi, okuma salonu, oyun salonu, tv salonu, konferans salonu, 1 açık+1 kapalı yüzme havuzu, 6 adet barı, kuaför, alışveriş merkezi mevcuttur.

KLİMA : Merkezi kilma sistemine sahip tesiste klimalar 24 saat hizmet vermektedir.

ODA : 1998 yılında hizmete giren tesisin, 16 m2 genişlikteki standart odalarda; Tv, minibar, merkezi klima, fön, müzik yayını, telefon, zemin halı, duş veya küvet mevcuttur.

AİLE ODALARI : Aile odaları connection odalardan oluşur.
max: 2 büyük + 1 çocuk

PLAJ : Otelin 500 mt. uzunluğunda kumsal plaj bandı ve iskelesi mevcuttur. Güneş şemsiyeleri, şezlong havuzbaşı ve plajda ücretsizdir.

SPOR & ANİMASYON & AKTİVİTE : Tesiste soft animasyon mevcuttur. Türkçe showlar, özel akşamlarda canlı müzik sergilemektedir.

ÜCRETSİZ : Masa tenisi, bilardo, dart, voleybol, basketbol, resepsiyonda ve odada kasa, mini futbol, tenis

ÜCRETLİ : Çocuk bakıcısı, kuru temizleme, hamam, sauna, masaj, jakuzi, kuaför, su kayağı, sörf, yelkenli, kano, sandal, deniz bisikleti, katamaran, banana, paraşüt, internet, fitness center, tenis kortu ışıklandırma, doktor

ÇOCUK : Çocuk havuzu, çocuk oyun yeri, çocuk animasyonu

NOTLAR : Özürlüler için özel özürlü odaları, wc ve duşlar mevcut olup tekerlekli sandalye mevcuttur. Evcil hayvan kabul edilmez.

İlgili Kişi :
Adres1 :İskele Mevkii No 24 Mordoğan / İzmir
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 232 737 52 00
Faks :+90 232 737 70 73
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.